Νιώσε την μαγεία της φύσης!

Ταβέρνα - Καφέ

Με ποικιλία παραδοσιακών σπιτικών φαγητών και γλυκών. Το Καφέ και η Ταβέρνα θα λειτουργούν απο 12 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου.

Παντοπωλείο

Παρέχει βασικά είδη καθημερινής ανάγκης, όπως τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαρισμού, ποτά, αναψυκτικά κ.α.

Παιδική χαρά

Ο χώρος για την διασκέδαση των μικρών μας φίλων. Επίσης όλο το κάμπινγκ προσφέρεται για ποδήλατο εξαιτίας της ασφαλτόστρωσης.

Παιχνίδια - Διαγωνισμοί

Διοργανώνονται πρωταθλήματα τάβλι, σκάκι, μπιρίμπας, κυνήγι θησαυρού και άλλων παιχνιδιών. Υπάρχει τραπέζι πινγκ πονγκ και darts.

Εξωτερικές Δραστηριότητες

Καταδύσεις, ιππασία – περιήγηση στο βουνό με άλογο. Πεζοπορίες στα καταπράσινα βουνά. Εκδρομές, Προγράμματα Περιηγήσεων.

Iατρείο

Άμεση κάλυψη για τις πρώτες βοήθειες & Άμεση άφιξη εξωτερικού γιατρού

Γήπεδα

Γήπεδα με άμμο (beach volley / beach soccer), Mπασκέτες, 2 γήπεδα Petank

Ενοικίαση σκηνής

Διαθέτουμε προς ενοικίαση σκηνές 2 τύπων. ## Α τύπος: Μεγάλη οικογενειακή σκηνή, 2 δωματίων, εξοπλισμένη με 2 φουσκωτά στρώματα. ## Β τύπος: Μεγάλη igloo, εξοπλισμένη με 1 φουσκωτό στρώμα. Ιδανική για 2-3 άτομα

Ενοικίαση τροχόσπιτου

Υπάρχει τροχόσπιτο χωρητικότητας 4 ατόμων (2 διπλά κρεβάτια), εξοπλισμένο με μικρό ψυγείο, ανεμιστήρα και τραπέζι+καρέκλες στον εξωτερικό του χώρο. Δεν έχει ιδιωτικό WC και κουζινάκι αφού υπάρχουν τα κοινόχρηστα WC και μαγειρεία, ούτε air-condition.

Αποδεκτά Κατοικίδια 1/6 έως 15/7 και 1/9 έως 30/9

Το διάστημα που στο κάμπινγκ υπάρχει πολύς κόσμος για να μην υπάρξουν προβλήματα, σκυλοκαυγάδες, φασαρία ή ατυχήματα με μικρά παιδιά (λόγοι ασφάλειας και υγιεινής) δεν δεχόμαστε κατοικίδια. Η διεύθυνση δίνει σε μερικούς κατασκηνωτές άδεια να φέρουν το σκυλί τους ώστε να μην ξεπεράσουμε το όριο των 30 σκύλων / ημέρα. Στο μέλλον όταν θα διαμορφώσουμε ειδικούς χώρους θα μπορούμε να φιλοξενήσουμε περισσότερους τετράποδους φίλους.

Το Κάμπινγκ είναι μακρόστενο και βρίσκεται κατά μήκος της θάλασσας. Έτσι όλοι οι κατασκηνωτές βρίσκονται 3 -10 μέτρα από τη θάλασσα.

Διαθέτει μεγάλες ξεχωριστές θέσεις για σκηνές και τροχόσπιτα, ώστε κάθε κατασκηνωτής να έχει τον δικό του αυτόνομο χώρο. Οι θέσεις έχουν πλούσια φυσική σκιά που δημιουργείται από πλατάνια, πεύκα, ελιές και κυρίως μουριές, που τα πλεγμένα κλαδιά τους χαρίζουν πλούσια σκιά και πολύ δροσιά ακόμα και στους καύσωνες του Αυγούστου.

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ

Free Wi Fi spot, παροχή ρεύματος και νερού σε κάθε θέση, βόθρος για χημικές τουαλέτες, βιολογικός, σιδερωτήριο, κοινόχρηστα μαγειρεία, πλυντήριο ρούχων, κοινόχρηστα ψυγεία και καταψύκτες, ζεστό νερό όλο το 24ωρό, γλίστρα για σκάφη.

Newsletter

Social Media

Camping Rovies ©2019
Powered by Media Planners

TOP