Κανονισμοί για τους πελάτες του Κάμπινγκ Ροβιές

Αγαπητέ κατασκηνωτή,

Το Κάμπινγκ Ροβιές λειτουργεί από το 1987 με κάποιους κανονισμούς που είναι σύμφωνοι με τον Ε.Ο.Τ. και τους νόμους του κράτους. Αυτοί διασφαλίζουν την ασφάλεια, την ηρεμία και την ομαλή συμβίωση των κατασκηνωτών.

1 Κατά την άφιξή σου διαβάζεις (και παίρνεις) τους κανονισμούς, υπογράφεις ότι είσαι ενήμερος και από εκεί και πέρα ευθύνεσαι για κάθε παραβίασή τους.

2 Κατά την άφιξή σου, ενημερώνεσαι για την ημερήσια χρέωσή σου, υπογράφεις (άρα συμφωνείς) και μετά δεν γίνεται καμία αλλαγή.

3 Η Πύλη του κάμπινγκ για λόγους ασφάλειας και κοινής ησυχίας ανοίγει 8:00πμ το πρωί και κλείνει 24:00 ακριβώς. Δεν ανοίγει στο ενδιάμεσο παρά μόνο για ιατρικούς λόγους πχ κάποιος να πρέπει να μεταβεί σε ιατρό. Πεζοί μπορούν να περάσουν την Πύλη αλλά κανένα όχημα δεν μπορεί.

4 Χρειάζεται να διατηρείς τους χώρους καθαρούς (κάμπινγκ και παραλία), να χρησιμοποιείς τους κάδους και τα καλαθάκια κλπ για τα σκουπίδια σου. Υπάρχουν παντού κάδοι, σκουπιδοντενεκέδες και καλαθάκια. Χρησιμοποιείς σακούλες απορριμάτων για τους μεγάλους κάδους.

5 Απαγορεύεται μέσα στο κάμπινγκ κάθε μετακίνηση οχήματος (ποδήλατο, μηχανάκι, αυτοκίνητο) μετά τις 24:00 πμ.

6 Χρειάζεται να τηρείς τις ώρες κοινής ησυχίας δείχνοντας σεβασμό στους άλλους κατασκηνωτές [15:00-17:00 και 24:00-7:00]

7 Κάθε είδος σαπουνιού (εκτός από κάποια βιολογικά) μαραίνει τα δέντρα και φυτά και μολύνει τη θάλασσα. Για αυτό απαγορεύεται να πλύνεις στις βρύσες του πόσιμου νερού ή να κάνεις πλήρες ντους στις ντουζιέρες της παραλίας. Υπάρχουν ειδικοί χώροι για λάντζα, για πλύσιμο ρούχων ή για ατομικό πλύσιμο.

8 Όποιος έχει κατοικίδιο ακολουθεί τους ειδικούς κανονισμούς περί κατοικιδίων

9 Φωτιές μέσα στο κάμπινγκ ή στη παραλία επιτρέπονται μόνο μετά από ενημέρωση στη ρεσεψιόν ώστε να υποδείξει τον κατάλληλο χώρο.

10 Απαγορεύεται κάθε είδους επέμβαση ή καταστροφή στα δέντρα, φυτά και λουλούδια μέσα στο κάμπινγκ. (κοπή, βίδες, καρφιά κλπ)

11 Απαγορεύεται η αλλαγή θέσης χωρίς την άδεια της ρεσεψιόν.

12 Απαγορεύεται η κλοπή κάθε είδους διακοσμητικού, ξύλου, πέτρας κλπ που θα δεις μέσα στο κάμπινγκ. Όλα ανήκουν στο κάμπινγκ και έχουν έναν ρόλο.

13 Ευθύνεσαι και αποζημιώνεις για κάθε ζημιά (αν προκαλέσεις) μέσα στον χώρο του Κάμπινγκ.

14 Η διεύθυνση και η ρεσεψιον έχουν το δικαίωμα να σου ζητήσουν να αποχωρήσεις αν κρίνουν ότι παρ’ όλες τις συστάσεις που σου γίνανε συνεχίζεις να παραβιάζεις κάποιον ή κάποιους από τους προηγούμενους εσωτερικούς κανονισμούς.

Σου εύχομαι να περάσεις πολύ όμορφα. Αν παρουσιαστεί κάποιο θέμα, το προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να επιληφθεί για την αντιμετώπισή του.

Με εκτίμηση

Θάνος Δερματάκης

ιδιοκτήτης του Κάμπινγκ Ροβιές